Eigenschappen

Prijs:
€ 4000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Kenny B boeken?

Deze zanger begon op acht-jarige leeftijd met zingen. Het gezin woonde in Paramaribo, maar na de scheiding van zijn ouders op zijn elfde ging hij naar een internaat. Later ging hij samenwonen met twee neven en werd hij de leadzanger van zijn eigen band ‘Fransisco.’

In 1980 ging hij in het Nationale Leger, waar hij zich ook bezig hield met muziek om de revolutie te ondersteunen. Door de militaire oefeningen werd hij ziek. Hij kreeg de kans om politiek te gaan studeren en werd een van de politieke commissarissen die de socialistische boodschap van de politiek overbrachten aan de manschappen.

In 1986 verliet hij de dienst en werkte de eerste tijd als onderdirecteur van het houtbedrijf van zijn vader. Muzikaal werd hij vooral beïnvloed door Bob Marly en hij is een liefhebber van moderne R&B en jazzmuziek. Hij had verschillende hits in Suriname.

In 2015 kwam zijn eerste Nederlandstalige single ‘Als Je Gaat’ uit. Zijn single ‘Parijs’ werd een grote hit en er zijn veel parodieën op dit nummer gemaakt. In 2016 mocht hij de stem van de krab Tamatoa inspreken voor de Nederlandse versie van de Disneyfilm ‘Vaiana.’

Ook zet hij zich in voor andere artiesten en voor auteursrechten van Surinaamse musici. In 2017 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’

Kenny B is ook te boeken met liveband (gage op aanvraag).

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kenny B is € 4000. Deze gage voor het inhuren van Kenny B is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kenny B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kenny B plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kenny B

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kenny B te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kenny B wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kenny B haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kenny B online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kenny B boeken

Bent u benieuwd hoe u Kenny B kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kenny B direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kenny B?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kenny B aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op