Eigenschappen

Prijs:
€ 1895
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Keizer boeken?

Deze rapper verhuisde op twee-jarige leeftijdvan Paramaribo naar Nederland. Op zijn vijftiende luisterde hij veel naar rapmuziek. Hij begon teksten uit zijn hoofd te leren en voor zijn vrienden te rappen en daarna begon hij ook zelf teksten te schrijven.

Met vrienden richtte hij de rapgroep ‘Blackside’ op. Ook deed Keizer mee aan rap battles. In 2009 bracht hij zijn eerste muziek uit. De nummers ‘Mamma Sorry,’ ‘wie Is De Baas’ en ‘Nice’ werden grote hits.

In 2017 deed Keizer mee aan het televisieprogramma ‘It Takes 2.’ 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Keizer is € 1895. Deze gage voor het inhuren van Keizer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Keizer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Keizer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Keizer

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Keizer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Keizer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Keizer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Keizer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Keizer boeken

Bent u benieuwd hoe u Keizer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Keizer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Keizer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Keizer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op