Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Keizer boeken?

Keizer BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Keizer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Keizer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Keizer

Deze rapper verhuisde op twee-jarige leeftijdvan Paramaribo naar Nederland. Op zijn vijftiende luisterde hij veel naar rapmuziek. Hij begon teksten uit zijn hoofd te leren en voor zijn vrienden te rappen en daarna begon hij ook zelf teksten te schrijven.

Met vrienden richtte hij de rapgroep ‘Blackside’ op. Ook deed Keizer mee aan rap battles. In 2009 bracht hij zijn eerste muziek uit. De nummers ‘Mamma Sorry,’ ‘wie Is De Baas’ en ‘Nice’ werden grote hits.

In 2017 deed Keizer mee aan het televisieprogramma ‘It Takes 2.’ 

Bekijk optreden van Keizer

Vragen over het boeken van Keizer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Keizer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op