Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Karsu boeken?

Karsu BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Karsu ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Karsu plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Karsu

Karsu trad vanaf haar veertiende vaak op in het Turkse restaurant van haar vader. Op haar zeventiende kreeg ze meer bekendheid doordat ze mocht optreden in televisieprogramma’s als ‘De Wereld Draait Door.’

Haar stijl werd eerst meer beïnvloed door klassieke muziek, maar nu meer door Turkse volksmuziek en soul. In 2012 kwam haar eerste studioalbum uit. Inmiddels heeft Karsu over de hele wereld opgetreden.

In 2021 deed Karsu mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ "De ontdekking van het jaar", volgens vele muziekliefhebbers. 

Bekijk optreden van Karsu

Vragen over het boeken van Karsu?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Karsu aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op