Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Karsu boeken?

Karsu trad vanaf haar veertiende vaak op in het Turkse restaurant van haar vader. Op haar zeventiende kreeg ze meer bekendheid doordat ze mocht optreden in televisieprogramma’s als ‘De Wereld Draait Door.’

Haar stijl werd eerst meer beïnvloed door klassieke muziek, maar nu meer door Turkse volksmuziek en soul. In 2012 kwam haar eerste studioalbum uit. Inmiddels heeft Karsu over de hele wereld opgetreden.

In 2021 deed Karsu mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ "De ontdekking van het jaar", volgens vele muziekliefhebbers. 

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Karsu is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Karsu is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Karsu ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Karsu plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Karsu

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Karsu te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Karsu wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Karsu haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Karsu online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Karsu boeken

Bent u benieuwd hoe u Karsu kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Karsu direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Karsu?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Karsu aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op