Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Kaj van der Voort boeken?

Kaj was vier jaar lang (van 2013 tot 2017) lid van de populaire boyband B-Brave. De boyband deed mee aan het vijfde seizoen van X-Factor en werd derde.

Hij zong ook bij ‘Kinderen Voor Kinderen’ waar hij in 2007 de solo mocht zingen in het liedje ‘De Liefste Oma Van De Wereld.’ Van 2007 tot 2009 speelde hij de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

In 2015 speelde hij in de film ‘Fashion Chicks.’ Samen met zangeres Maan deed hij in 2017 mee aan ‘Dance Dance Dance’ en ze werden derde.

In 2019 vertolkte hij de rol van Sky in de musical ‘Mamma Mia.’ Ook nam hij eigen singles op waaronder ‘Mee Naar Haar.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Kaj van der Voort is € 1495. Deze gage voor het inhuren van Kaj van der Voort is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Kaj van der Voort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaj van der Voort plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Kaj van der Voort

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kaj van der Voort te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kaj van der Voort wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Kaj van der Voort haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Kaj van der Voort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kaj van der Voort boeken

Bent u benieuwd hoe u Kaj van der Voort kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Kaj van der Voort direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Kaj van der Voort?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kaj van der Voort aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op