Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Kaj van der Voort boeken?

Kaj van der Voort BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Kaj van der Voort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaj van der Voort plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Kaj van der Voort

Kaj was vier jaar lang (van 2013 tot 2017) lid van de populaire boyband B-Brave. De boyband deed mee aan het vijfde seizoen van X-Factor en werd derde.

Hij zong ook bij ‘Kinderen Voor Kinderen’ waar hij in 2007 de solo mocht zingen in het liedje ‘De Liefste Oma Van De Wereld.’ Van 2007 tot 2009 speelde hij de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

In 2015 speelde hij in de film ‘Fashion Chicks.’ Samen met zangeres Maan deed hij in 2017 mee aan ‘Dance Dance Dance’ en ze werden derde.

In 2019 vertolkte hij de rol van Sky in de musical ‘Mamma Mia.’ Ook nam hij eigen singles op waaronder ‘Mee Naar Haar.’

Bekijk optreden van Kaj van der Voort

Vragen over het boeken van Kaj van der Voort?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Kaj van der Voort aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op