Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

K-otic boeken?

K-otic ontstond in 2001 bij het televisieprogramma ‘Starmaker.’ Hun eerste single ‘Damn (I Think I Love You)’ kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren.

Ook hun debuutalbum 'Bulletproof' kwam binnen op 1, bleef daar maar liefst 7 weken staan, en werd met bijna 240.000 verkochte exemplaren dubbel platina en het best verkochte album van dat jaar.

K-otic was de best bezochte Nederlandse live act, mede dankzij 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en een volledig uitverkochte tour die afgesloten werd met twee shows in Paradiso. Nog niet eerder had een Nederlandse popgroep dit voor elkaar gekregen.

Als de band in 2003 besluit te stoppen met een afscheidsshow staat de zaal vol huilende fans om hun idolen nog eenmaal met elkaar op het podium te zien staan.

In 2016 keerden ze terug op het podium en verscheen er een documentaire over de groep op YouTube.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van K-otic is € 4995. Deze gage voor het inhuren van K-otic is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van K-otic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van K-otic plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van K-otic

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om K-otic te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u K-otic wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met K-otic haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u K-otic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

K-otic boeken

Bent u benieuwd hoe u K-otic kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

K-otic direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van K-otic?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte K-otic aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op