Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

K-otic boeken?

K-otic BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van K-otic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van K-otic plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over K-otic

K-otic ontstond in 2001 bij het televisieprogramma ‘Starmaker.’ Hun eerste single ‘Damn (I Think I Love You)’ kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren.

Ook hun debuutalbum 'Bulletproof' kwam binnen op 1, bleef daar maar liefst 7 weken staan, en werd met bijna 240.000 verkochte exemplaren dubbel platina en het best verkochte album van dat jaar.

K-otic was de best bezochte Nederlandse live act, mede dankzij 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall en een volledig uitverkochte tour die afgesloten werd met twee shows in Paradiso. Nog niet eerder had een Nederlandse popgroep dit voor elkaar gekregen.

Als de band in 2003 besluit te stoppen met een afscheidsshow staat de zaal vol huilende fans om hun idolen nog eenmaal met elkaar op het podium te zien staan.

In 2016 keerden ze terug op het podium en verscheen er een documentaire over de groep op YouTube.

Bekijk optreden van K-otic

Vragen over het boeken van K-otic?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte K-otic aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op