Eigenschappen

Prijs:
€ 850
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Juri Verstappen boeken?

Juri Verstappen, bekend van Somertijd, het middagprogramma van Radio Veronica, waarin hij elke middag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen is met Rob van Someren en DJ Sven. Hij is ook te horen in andere programma's van Veronica, maar dan als mix-DJ.

JuriV, Juri Verstappen, draait al jaren in clubs en discotheken. Het begon ooit met een zelf in elkaar geschroefde discobar op schoolfeestjes, waarna hij al snel zijn ding mocht komen doen in een van de grootste clubs van Nederland, Locomotion Zoetermeer. "Een vriend van mij draaide daar weleens op een dance classics feest, dus ik vroeg of ik een keertje mee mocht, en voordat ik het wist stond ik voor een volle zaal te draaien! Dat was echt Old Skool. Ik had mijn oude elpees meegenomen en een stapel verzamel CD's... Vanaf toen ben ik het echt professioneel aan gaan pakken".

JuriV draait '90's & Nu.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Juri Verstappen is € 850. Deze gage voor het inhuren van Juri Verstappen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Juri Verstappen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Juri Verstappen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Juri Verstappen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Juri Verstappen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Juri Verstappen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Juri Verstappen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Juri Verstappen boeken

Bent u benieuwd hoe u Juri Verstappen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Juri Verstappen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Juri Verstappen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Juri Verstappen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op