Eigenschappen

Prijs:
€ 850
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Juri Verstappen boeken?

Juri Verstappen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Juri Verstappen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Juri Verstappen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Juri Verstappen

Juri Verstappen, bekend van Somertijd, het middagprogramma van Radio Veronica, waarin hij elke middag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen is met Rob van Someren en DJ Sven. Hij is ook te horen in andere programma's van Veronica, maar dan als mix-DJ.

JuriV, Juri Verstappen, draait al jaren in clubs en discotheken. Het begon ooit met een zelf in elkaar geschroefde discobar op schoolfeestjes, waarna hij al snel zijn ding mocht komen doen in een van de grootste clubs van Nederland, Locomotion Zoetermeer. "Een vriend van mij draaide daar weleens op een dance classics feest, dus ik vroeg of ik een keertje mee mocht, en voordat ik het wist stond ik voor een volle zaal te draaien! Dat was echt Old Skool. Ik had mijn oude elpees meegenomen en een stapel verzamel CD's... Vanaf toen ben ik het echt professioneel aan gaan pakken".

JuriV draait '90's & Nu.

Vragen over het boeken van Juri Verstappen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Juri Verstappen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op