Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Vraag offerte aan

Julia Zahra (Julia van der Toorn) boeken?

Julia werd bekend door haar deelname aan ‘The Voice Of Holland’ in 2013 en ‘De Beste Zangers’ in 2015. Als baby werd ze geadopteerd door een Nederlands echtpaar.

Haar versie van ‘Oops I Did It Again’ die ze tijdens de audities van The Voice zong werd een hit. Ook haar versie van ‘Just An Illusion’ die ze bij ‘De Beste Zangers’ ten gehoren bracht werd populair op iTunes.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Julia Zahra (Julia van der Toorn) is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Julia Zahra (Julia van der Toorn) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Julia Zahra (Julia van der Toorn) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Julia Zahra (Julia van der Toorn) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Julia Zahra (Julia van der Toorn)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Julia Zahra (Julia van der Toorn) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Julia Zahra (Julia van der Toorn) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Julia Zahra (Julia van der Toorn) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Julia Zahra (Julia van der Toorn) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Julia Zahra (Julia van der Toorn) boeken

Bent u benieuwd hoe u Julia Zahra (Julia van der Toorn) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Julia Zahra (Julia van der Toorn) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Julia Zahra (Julia van der Toorn)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Julia Zahra (Julia van der Toorn) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op