Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
2x 60 minuten
Geluid:
Exclusief techniek
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Jukebox Allstars boeken?

The Jukebox Allstars geven een ongekend energieke en interactieve show die vanaf minuut één meteen aan is!  Ervaar het feest der herkenning vol met muzikale hoogtepunten om je vingers bij af te likken, publiek dat uit volle borst meezingt en de Allstars die keihard meegenieten.

De band is een dynamische mix van 5 top-muzikanten die hun strepen meer dan verdiend hebben zowel nationaal als internationaal. Onder leiding van Multi talent Johnny Corsie nemen ze je mee op reis door onze complete muziekgeschiedenis! Van de 60's tot de hedendaagse hits, stilstaan is simpelweg onmogelijk!

Deze vijf topmuzikanten nemen je mee op een reis door onze complete muziekgeschiedenis. Bij deze energieke en interactieve show is stilzitten bijna onmogelijk.

Gage 
Inprikken op aanwezig geluid: €4.995
Inclusief licht en geluid tot 600 personen: €5.950

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jukebox Allstars is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Jukebox Allstars is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jukebox Allstars ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jukebox Allstars plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jukebox Allstars

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jukebox Allstars te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jukebox Allstars wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jukebox Allstars haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jukebox Allstars online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jukebox Allstars boeken

Bent u benieuwd hoe u Jukebox Allstars kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jukebox Allstars direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jukebox Allstars?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jukebox Allstars aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op