Eigenschappen

Prijs:
€ 5950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

John West boeken?

Zanger John West weet zijn fans steeds te verrassen met singels als ‘Jouw Lach,’ ‘Voel Je Dan Niet’ en ‘Wit Zwart.’ Samen met Lange Frans bracht hij ‘Lekkerding’ en ‘Blijf Bij Mij’ uit.

John West onderscheidt zich door zijn repertoire en zijn stijl en hij heeft een herkenbare stem. Hij schopte het in 2015 tot de finale van het televisieprogramma ‘Bloed, Zweet & Tranen.’ In 2012 kwam zijn debuutalbum uit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van John West is € 5950. Deze gage voor het inhuren van John West is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van John West ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John West plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van John West

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om John West te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u John West wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met John West haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u John West online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

John West boeken

Bent u benieuwd hoe u John West kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

John West direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van John West?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte John West aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op