Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

John de Bever boeken?

John de Bever BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van John de Bever ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John de Bever plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over John de Bever

John de Bever was profvoetballer en werd na zijn voetbalcarrière zanger. In 1980 scoorde hij de hit ‘Als Ik Later Eens Trouw’ en er volgden nog drie singles en een LP. Daarna besloot hij om voorlopig te stoppen met zijn zangcarrière om zich toe te leggen op voetbal. Hij was zowel zaal- als veldvoetballer en voetbalde ook voor clubs in België. Begin jaren 90 richtte hij zijn eigen zaalvoetbalteam ‘De Bever Boys’ op. Ook was hij voetbaltrainer.

In 2006 keerde hij terug als zanger met het duet ‘Toen Kwam Jij’ met Anny Schilder en daarna volgden er meer singles. In 2014 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘Fort Boyard’ en vanaf 2013 was hij regelmatig te zien in ‘Voetbal Inside.’ In 2015 nam hij een album op samen met Marianne Weber en in 2016 scoorde hij een hit met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht.’


Opmerking gage:
Tot 250 personen €1.995 
excl.
Vanaf 250 personen € 2.395,- excl.

Bekijk optreden van John de Bever

Vragen over het boeken van John de Bever?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte John de Bever aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op