Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
45 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Joe Buck boeken?

Joe Buck scoorde in 2019 een hit met het nummer ‘The Way You Take Time.’ Hij groeide op in Oostburg en studeerde aan de Rockacademie in Tilburg.

In 2016 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland.’ Hij ging in 2018 een maand naar Nashville om zich te verdiepen in countrymuziek.

In 2021 deed Joe Buck mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’

Joe Buck is ook te boeken met liveband voor een optreden van 60 minuten. Gages op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Joe Buck is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Joe Buck is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Joe Buck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joe Buck plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Joe Buck

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Joe Buck te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Joe Buck wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Joe Buck haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Joe Buck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Joe Buck boeken

Bent u benieuwd hoe u Joe Buck kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Joe Buck direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Joe Buck?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Joe Buck aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op