Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jody Bernal boeken?

Jody Bernal BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jody Bernal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jody Bernal plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jody Bernal

Jody Bernal werd geboren in Colombia en werd als baby van drie maanden geadopteerd door een Nederlands gezin. Hij groeide op in Delft. Op zijn 18E scoorde hij een enorme hit met zijn remake van ‘Que Si, Que No.’ Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Oh Bambolero,’ ‘Me and You,’ ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita.’

Toen Jody meer interesse in housemuziek kreeg begon hij zijn eigen muziek te produceren. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor clubs en festivals.

Hij heeft een eclectische sound: een mix van house, disco en hits van alle tijden. Hij heeft al opgetreden op veel verschillende festivals.


Bekijk optreden van Jody Bernal

Vragen over het boeken van Jody Bernal?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jody Bernal aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op