Eigenschappen

Prijs:
€ 2500
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jody Bernal boeken?

Jody Bernal werd geboren in Colombia en werd als baby van drie maanden geadopteerd door een Nederlands gezin. Hij groeide op in Delft. Op zijn 18E scoorde hij een enorme hit met zijn remake van ‘Que Si, Que No.’ Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Oh Bambolero,’ ‘Me and You,’ ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita.’

Toen Jody meer interesse in housemuziek kreeg begon hij zijn eigen muziek te produceren. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor clubs en festivals.

Hij heeft een eclectische sound: een mix van house, disco en hits van alle tijden. Hij heeft al opgetreden op veel verschillende festivals.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jody Bernal is € 2500. Deze gage voor het inhuren van Jody Bernal is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jody Bernal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jody Bernal plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jody Bernal

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jody Bernal te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jody Bernal wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jody Bernal haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jody Bernal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jody Bernal boeken

Bent u benieuwd hoe u Jody Bernal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jody Bernal direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jody Bernal?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jody Bernal aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op