Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30-45 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Jim van der Zee boeken?

Jim begon op zijn zesde gitaar te spelen. Na zijn middelbare school studeerde hij aan het conservatorium, waar hij zijn stem leerde te gebruiken en zijn gitaarspel verbeterde.

In de zomerperiode trok hij door Europa en Amerika. Hij trok daar als straatmuzikant veel publiek.

In 2018 won hij ‘The Voice Of Holland’ en in datzelfde jaar kwam zijn eerste album uit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jim van der Zee is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Jim van der Zee is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jim van der Zee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jim van der Zee plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jim van der Zee

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jim van der Zee te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jim van der Zee wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jim van der Zee haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jim van der Zee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jim van der Zee boeken

Bent u benieuwd hoe u Jim van der Zee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jim van der Zee direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jim van der Zee?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jim van der Zee aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op