Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jim Bakkum boeken?

Deze zanger begon op zijn tiende met zingen samen met zijn broer Danny, met wie hij bij verschillende evenementen optrad. Een jaar later begonnen de broers een band met nog twee anderen: ‘The Kids.’ Jim Bakkum zat op de Havo, maar heeft zijn school niet afgemaakt door zijn plotselinge bekendheid vanwege Idols.

Hij zat ooit in de jury bij het Junior Songfestival. Ook zat hij bij musicalvereniging de Hanswijckers, waar hij onder andere in de musical ‘The Wizz’ heeft gespeeld. In 2002 deed hij mee aan ‘Idols’ en werd tweede. Zijn eerste single ‘Tell Her’ werd een grote hit. Ook zijn single ‘Door Jou’ uit 2009 werd een grote hit.

In 2006 mocht hij de hoofdrol van Danny vertolken in de musical ‘Grease.’ Ook kwam in dat jaar zijn eerste Nederlandstalige single ‘Dapper En Sterk’ uit. Jim speelde de rol van Toine in de verfilming van het boek ‘Afblijven’ van Carry Slee en de rol van Lars in de film ‘Verliefd Op Ibiza.’

Hij presenteerde het programma ‘De Weg Naar Fame’ waarin werd gezocht naar hoofdrolspelers voor de musical ‘Fame’ waarin hij zelf ook een hoofdrol had gekregen. Ook had hij zijn eigen kledinglijn.

Hij sprak de stem in van Duncan in de serie ‘Total Drama Island.’ Hij speelde de rol van Link in de musical ‘Hairspray’ en de rol van Fiyero in ‘Wicked.’

In 2013 mocht hij de rol van Petrus vertolken in The Passion. Ook speelde hij in de musical ‘Het Meisje Met Het Rode Haar.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jim Bakkum is € 3750. Deze gage voor het inhuren van Jim Bakkum is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jim Bakkum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jim Bakkum plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jim Bakkum

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jim Bakkum te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jim Bakkum wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jim Bakkum haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jim Bakkum online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jim Bakkum boeken

Bent u benieuwd hoe u Jim Bakkum kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jim Bakkum direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jim Bakkum?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jim Bakkum aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op