Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jim Bakkum boeken?

Jim Bakkum BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jim Bakkum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jim Bakkum plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jim Bakkum

Deze zanger begon op zijn tiende met zingen samen met zijn broer Danny, met wie hij bij verschillende evenementen optrad. Een jaar later begonnen de broers een band met nog twee anderen: ‘The Kids.’ Jim Bakkum zat op de Havo, maar heeft zijn school niet afgemaakt door zijn plotselinge bekendheid vanwege Idols.

Hij zat ooit in de jury bij het Junior Songfestival. Ook zat hij bij musicalvereniging de Hanswijckers, waar hij onder andere in de musical ‘The Wizz’ heeft gespeeld. In 2002 deed hij mee aan ‘Idols’ en werd tweede. Zijn eerste single ‘Tell Her’ werd een grote hit. Ook zijn single ‘Door Jou’ uit 2009 werd een grote hit.

In 2006 mocht hij de hoofdrol van Danny vertolken in de musical ‘Grease.’ Ook kwam in dat jaar zijn eerste Nederlandstalige single ‘Dapper En Sterk’ uit. Jim speelde de rol van Toine in de verfilming van het boek ‘Afblijven’ van Carry Slee en de rol van Lars in de film ‘Verliefd Op Ibiza.’

Hij presenteerde het programma ‘De Weg Naar Fame’ waarin werd gezocht naar hoofdrolspelers voor de musical ‘Fame’ waarin hij zelf ook een hoofdrol had gekregen. Ook had hij zijn eigen kledinglijn.

Hij sprak de stem in van Duncan in de serie ‘Total Drama Island.’ Hij speelde de rol van Link in de musical ‘Hairspray’ en de rol van Fiyero in ‘Wicked.’

In 2013 mocht hij de rol van Petrus vertolken in The Passion. Ook speelde hij in de musical ‘Het Meisje Met Het Rode Haar.’

Bekijk optreden van Jim Bakkum

Vragen over het boeken van Jim Bakkum?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jim Bakkum aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op