Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jeroen van Inkel boeken?

Jeroen is een van de bekendste Nederlandse radiodeejays sinds de jaren 80. Hij begon zijn loopbaan bij Radio Nova en daarna volgden Hofstad Radio en Radio Decibel. In 1983 stapte hij over naar Veronica waar hij programma’s presenteerde op Radio 3.

In 2000 stapte hij over naar Radio 538 en in 2004 ging hij weer terug naar Veronica. Hij ging in 2005 naar Q-Music waar hij o.a. ‘Het Foute Uur’ presenteerde. In 2014 ging hij weer terug naar Veronica.

Hij ging in 2018 bij Omroep MAX aan de slag op NPO radio 5. Van Inkel sprak de stemmen in van de commentatoren in de Carsfilms en de stem van Zangief in de Ralf-films.

Jeroen draait 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jeroen van Inkel is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Jeroen van Inkel is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jeroen van Inkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen van Inkel plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jeroen van Inkel

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen van Inkel te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen van Inkel wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jeroen van Inkel haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jeroen van Inkel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen van Inkel boeken

Bent u benieuwd hoe u Jeroen van Inkel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jeroen van Inkel direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jeroen van Inkel?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeroen van Inkel aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op