Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jeroen van Inkel boeken?

Jeroen van Inkel BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen van Inkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen van Inkel plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jeroen van Inkel

Jeroen is een van de bekendste Nederlandse radiodeejays sinds de jaren 80. Hij begon zijn loopbaan bij Radio Nova en daarna volgden Hofstad Radio en Radio Decibel. In 1983 stapte hij over naar Veronica waar hij programma’s presenteerde op Radio 3.

In 2000 stapte hij over naar Radio 538 en in 2004 ging hij weer terug naar Veronica. Hij ging in 2005 naar Q-Music waar hij o.a. ‘Het Foute Uur’ presenteerde. In 2014 ging hij weer terug naar Veronica.

Hij ging in 2018 bij Omroep MAX aan de slag op NPO radio 5. Van Inkel sprak de stemmen in van de commentatoren in de Carsfilms en de stem van Zangief in de Ralf-films.

Jeroen draait 90's & Nu

Bekijk optreden van Jeroen van Inkel

Vragen over het boeken van Jeroen van Inkel?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeroen van Inkel aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op