Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jeroen Nieuwenhuize boeken?

Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam. Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafe LA PLAZA in Goes.

In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour.

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538. Geen plek in Nederland is overgeslagen.

Jeroen draait 90's & Nu

 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jeroen Nieuwenhuize is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Jeroen Nieuwenhuize is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Nieuwenhuize ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Nieuwenhuize plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jeroen Nieuwenhuize

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen Nieuwenhuize te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen Nieuwenhuize wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jeroen Nieuwenhuize haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jeroen Nieuwenhuize online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen Nieuwenhuize boeken

Bent u benieuwd hoe u Jeroen Nieuwenhuize kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jeroen Nieuwenhuize direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jeroen Nieuwenhuize?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeroen Nieuwenhuize aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op