Eigenschappen

Prijs:
€ 1250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jennifer Ewbank boeken?

Jennifer Ewbank BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jennifer Ewbank ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jennifer Ewbank plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank verwierf in 2010 bekendheid door haar deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ waar ze de halve finale haalde. Ze is de halfzus van John Ewbank. In 2011 kwam haar debuutalbum uit.

Ze was al op jonge leeftijd met muziek bezig en na haar middelbare school volgde ze een opleiding aan de Sound-academie. In 2012 sprak ze stemmen van twee feeën in in ‘Winx Club: Magisch Avontuur.’

Ze speelde in 2013 de rol van Tinkerbell in ‘Peter Pan.’ In 2013 werkte ze mee aan het Koningslied.

Bekijk optreden van Jennifer Ewbank

Vragen over het boeken van Jennifer Ewbank?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jennifer Ewbank aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op