Eigenschappen

Prijs:
€ 1250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Jennifer Ewbank boeken?

Jennifer Ewbank verwierf in 2010 bekendheid door haar deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ waar ze de halve finale haalde. Ze is de halfzus van John Ewbank. In 2011 kwam haar debuutalbum uit.

Ze was al op jonge leeftijd met muziek bezig en na haar middelbare school volgde ze een opleiding aan de Sound-academie. In 2012 sprak ze stemmen van twee feeën in in ‘Winx Club: Magisch Avontuur.’

Ze speelde in 2013 de rol van Tinkerbell in ‘Peter Pan.’ In 2013 werkte ze mee aan het Koningslied.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jennifer Ewbank is € 1250. Deze gage voor het inhuren van Jennifer Ewbank is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jennifer Ewbank ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jennifer Ewbank plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jennifer Ewbank

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jennifer Ewbank te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jennifer Ewbank wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jennifer Ewbank haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jennifer Ewbank online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jennifer Ewbank boeken

Bent u benieuwd hoe u Jennifer Ewbank kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jennifer Ewbank direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jennifer Ewbank?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jennifer Ewbank aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op