Eigenschappen

Prijs:
€ 1595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Jeffrey Parmentier boeken?

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15e , tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit. Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp.

Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan zoals Vier de Lente Festival en Koningsdag Haarlem. Hij heeft gezorgd voor gezellige feestjes  (verjaardagen en bruiloften), de gevoelige snaar geraakt (op uitvaarten, condoleances en Dodenherdenking), video’s opgenomen met BN’ers Bram Krikke, Nicolette van Dam, Bas Smit, Emma Heesters, Don de Jong, Chahid Charrak (Dutchperformante) en Orgel Joke en samengewerkt met Yes R en Sjaak (Trompetisto).

Met zijn energie, enthousiasme en muzikale voelsprieten zorgt Jeffrey Parmentier er bij ieder feest voor dat het dak eraf gaat! 

Jeffrey is ook samen met twee danseressen te boeken, deze gage bedraagt €1.995.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jeffrey Parmentier is € 1595. Deze gage voor het inhuren van Jeffrey Parmentier is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jeffrey Parmentier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeffrey Parmentier plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jeffrey Parmentier

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeffrey Parmentier te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeffrey Parmentier wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jeffrey Parmentier haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jeffrey Parmentier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeffrey Parmentier boeken

Bent u benieuwd hoe u Jeffrey Parmentier kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jeffrey Parmentier direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jeffrey Parmentier?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeffrey Parmentier aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op