Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Jeangu Macrooy boeken?

Jeangu Macrooy BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jeangu Macrooy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeangu Macrooy plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jeangu Macrooy

Samen met zijn tweelingbroer Xillan richtte Jeangu Macrooy de band ‘Between Towers op’ waarmee hij in 2013 het album ‘Stars On My Radio’ uitbracht.

Hij studeerde twee jaar aan het Conservatorium van Suriname, maar verhuisde toen naar Nederland om aan de Popacademie een opleiding tot songwriter te kunnen volgen.

In 2016 kwam zijn eerste EP uit en in 2017 zijn debuutalbum. Macrooy speelde in 2018 de rol van Judas tijdens ‘The Passion.’ Ook mocht hij Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

Bekijk optreden van Jeangu Macrooy

Vragen over het boeken van Jeangu Macrooy?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeangu Macrooy aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op