Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Jeangu Macrooy boeken?

Samen met zijn tweelingbroer Xillan richtte Jeangu Macrooy de band ‘Between Towers op’ waarmee hij in 2013 het album ‘Stars On My Radio’ uitbracht.

Hij studeerde twee jaar aan het Conservatorium van Suriname, maar verhuisde toen naar Nederland om aan de Popacademie een opleiding tot songwriter te kunnen volgen.

In 2016 kwam zijn eerste EP uit en in 2017 zijn debuutalbum. Macrooy speelde in 2018 de rol van Judas tijdens ‘The Passion.’ Ook mocht hij Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jeangu Macrooy is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Jeangu Macrooy is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jeangu Macrooy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeangu Macrooy plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jeangu Macrooy

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeangu Macrooy te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeangu Macrooy wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jeangu Macrooy haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jeangu Macrooy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeangu Macrooy boeken

Bent u benieuwd hoe u Jeangu Macrooy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jeangu Macrooy direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jeangu Macrooy?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jeangu Macrooy aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op