Eigenschappen

Prijs:
€ 5850
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Jannes boeken?

Deze zanger werd geboren op een woonwagenkamp in Emmen, waar hij nu ook weer woont. Door muzikale familieleden kwam hij al van jongs af aan in aanraking met muziek. In 1999 kwam zijn eerste single ‘Ben Jij Bij Me’ uit, die enigszins succesvol werd.

Zijn tweede cd uit 2001 betekende zijn landelijke doorbraak. In 2005 verscheen er een realitysoap over hem.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jannes is € 5850. Deze gage voor het inhuren van Jannes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jannes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jannes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jannes

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jannes te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jannes wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jannes haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jannes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jannes boeken

Bent u benieuwd hoe u Jannes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jannes direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jannes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jannes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op