Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Jan Vayne (piano) boeken?

Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren.

Jan Vayne werd in 1966 geboren in het Drentse Zuidwolde. Reeds op vierjarige leeftijd kreeg hij pianolessen en toen hij tien jaar oud was, gaf hij al concerten en sleepte eerste prijzen in de wacht op concoursen. Wars van tradities en met een groot gevoel voor vrijheid doorbrak hij de scheiding tussen pop en klassiek.

Jan Vayne heeft zich vanaf die tijd erop toegelegd om dit motto op de meest uiteenlopende manieren uit te dragen. Vrijheid laat zich niet vangen in hokjes. Deze gedachte staat bij Jan altijd voorop, zowel in zijn leven (met  zijn lange lokken  is hij overal bekend)  als in zijn muziek.

Jan lardeert desgewenst zijn optredens met een flinke dosis interactie. Dit geeft zijn improvisaties afwisseling en structuur. Hij weet de muziek dicht bij de mensen te brengen en bewijst daarmee dat emotie de kortste weg tot elkaar is. Hij weet bij zijn gasten een gevoelige snaar te raken.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jan Vayne (piano) is € 2495. Deze gage voor het inhuren van Jan Vayne (piano) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jan Vayne (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Vayne (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jan Vayne (piano)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jan Vayne (piano) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jan Vayne (piano) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jan Vayne (piano) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jan Vayne (piano) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jan Vayne (piano) boeken

Bent u benieuwd hoe u Jan Vayne (piano) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jan Vayne (piano) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jan Vayne (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jan Vayne (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op