Eigenschappen

Prijs:
€ 17950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 700 personen
Vraag offerte aan

Jan Smit boeken?

Deze Volendamse zanger stond al op zijn tiende zonder plankenkoorts het duet ‘Mamma’ te zingen samen met BZN-zangeres Carola Smit. ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ was zijn eerste nummer één-hit. Daarna werkte hij nog veel samen met de mannen van BZN en werd ook populair in Duitsland, waar hij het grootste deel van zijn tienerjaren doorbracht.

Hij is ambassadeur van SOS Kinderdorpen. Op zijn zeventiende maakte hij een nieuwe start in zijn eigen land en ging ook zelf liedjes schrijven. ‘Als de nacht verdwijnt’ werd een echte hit.

Hij kreeg ook zijn eigen realitysoap: ‘Gewoon Jan Smit.’

In 2007 moest hij geopereerd worden vanwege stemproblemen, maar na zijn terugkeer maakte hij nog veel nummer één-hits waaronder ‘Tuintje in mijn hart.’

Jan Smit is ook presentator en presenteert o.a. Muziekfeest op het plein, De Beste Zangers en het Songfestival.

In 2012 mocht Jan de hoofdrol vertolken in de film ‘Het Bombardement.’ Hij schrijft ook muziek voor andere artiesten, waaronder voor zijn zus Monique Smit. Inmiddels is hij de vierde Topper.

In april 2020 werd Jan benoemd tot 'Officier in orde van Oranje Nassau' uit naam van Koning Willem Alexander. Als eerste én enige Volendammer tot nu toe. Hij was er zelf 'flabbergasted' onder.

Jan Smit is ook te boeken met liveband 
Bedrijfsfeesten/besloten OP AANVRAAG
Festivalgage €32.500 excl. techniek


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jan Smit is € 17950. Deze gage voor het inhuren van Jan Smit is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jan Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Smit plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jan Smit

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jan Smit te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jan Smit wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jan Smit haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jan Smit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jan Smit boeken

Bent u benieuwd hoe u Jan Smit kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jan Smit direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jan Smit?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jan Smit aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op