Eigenschappen

Prijs:
€ 14000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 700 personen
Vraag offerte aan

Jan Smit boeken?

Jan Smit BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jan Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Smit plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jan Smit

Deze Volendamse zanger stond al op zijn tiende zonder plankenkoorts het duet ‘Mamma’ te zingen samen met BZN-zangeres Carola Smit. ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ was zijn eerste nummer één-hit. Daarna werkte hij nog veel samen met de mannen van BZN en werd ook populair in Duitsland, waar hij het grootste deel van zijn tienerjaren doorbracht.

Hij is ambassadeur van SOS Kinderdorpen. Op zijn zeventiende maakte hij een nieuwe start in zijn eigen land en ging ook zelf liedjes schrijven. ‘Als de nacht verdwijnt’ werd een echte hit.

Hij kreeg ook zijn eigen realitysoap: ‘Gewoon Jan Smit.’

In 2007 moest hij geopereerd worden vanwege stemproblemen, maar na zijn terugkeer maakte hij nog veel nummer één-hits waaronder ‘Tuintje in mijn hart.’

Jan Smit is ook presentator en presenteert o.a. Muziekfeest op het plein, De Beste Zangers en het Songfestival.

In 2012 mocht Jan de hoofdrol vertolken in de film ‘Het Bombardement.’ Hij schrijft ook muziek voor andere artiesten, waaronder voor zijn zus Monique Smit. Inmiddels is hij de vierde Topper.

In april 2020 werd Jan benoemd tot 'Officier in orde van Oranje Nassau' uit naam van Koning Willem Alexander. Als eerste én enige Volendammer tot nu toe. Hij was er zelf 'flabbergasted' onder.

Bekijk optreden van Jan Smit

Vragen over het boeken van Jan Smit?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jan Smit aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op