Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Jamai Loman boeken?

Jamai Loman BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jamai Loman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jamai Loman plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jamai Loman

Jamai was in 2003 de winnaar van Idols. Met zijn twee oudere zussen groeide hij op in Schoonhoven. Hij deed mee aan enkele schoolmusicals en speelde als toetsenist in een schoolband.

Nadat hij Idols had gewonnen werd zijn eerste single ‘Step Right Up’ een hit. Jamai speelde ook in musicals, waaronder ‘Doornroosje,’ ‘Hello Dolly,’ ‘Jezus Christ Superstar,’ ‘The Wiz,’ ‘Les Misérables,’ ‘Miss Saigon,’ ‘Droomvlucht’ en ‘Shrek.’

Bekijk optreden van Jamai Loman

Vragen over het boeken van Jamai Loman?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jamai Loman aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op