Eigenschappen

Prijs:
€ 3750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

Jamai Loman boeken?

Jamai was in 2003 de winnaar van Idols. Met zijn twee oudere zussen groeide hij op in Schoonhoven. Hij deed mee aan enkele schoolmusicals en speelde als toetsenist in een schoolband.

Nadat hij Idols had gewonnen werd zijn eerste single ‘Step Right Up’ een hit. Jamai speelde ook in musicals, waaronder ‘Doornroosje,’ ‘Hello Dolly,’ ‘Jezus Christ Superstar,’ ‘The Wiz,’ ‘Les Misérables,’ ‘Miss Saigon,’ ‘Droomvlucht’ en ‘Shrek.’


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jamai Loman is € 3750. Deze gage voor het inhuren van Jamai Loman is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jamai Loman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jamai Loman plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jamai Loman

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jamai Loman te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jamai Loman wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jamai Loman haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jamai Loman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jamai Loman boeken

Bent u benieuwd hoe u Jamai Loman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jamai Loman direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jamai Loman?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jamai Loman aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op