Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
35 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Jacques Herb boeken?

Deze Rotterdamse zanger is de jongste van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud liet hij in de verschillende havens zijn zangtalent horen, waarbij hij zichzelf begeleidde op gitaar. In 1970 werd hij ontdekt tijdens een talentenjacht in Scheveningen die hij won.

Het nummer ´Manuela´ werd een grote hit. Ook ´Maar Een Man Mag Niet Huilen´ werd een hit en daarna had hij nog enkele kleine hits.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jacques Herb is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Jacques Herb is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jacques Herb ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jacques Herb plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jacques Herb

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jacques Herb te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jacques Herb wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jacques Herb haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jacques Herb online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jacques Herb boeken

Bent u benieuwd hoe u Jacques Herb kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jacques Herb direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jacques Herb?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jacques Herb aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op