Eigenschappen

Prijs:
€ 6950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Jacqueline Govaert boeken?

Deze zangeres werd bekend als frontvrouw van ‘Krezip.’ Ze begon op de blokfluit en wilde daarna viool leren spelen, maar haar ouders wilden dat ze piano leerde spelen omdat ze daarbij kon zingen.

Govaert hoorde bij de eerste lichting studenten aan de Rockacademie. Ze was al vroeg bezig met muziek: al op de middelbare school zat ze in Krezip waarvoor ze de liedjes schreef, zong en piano speelde.

In 2010 kwam haar eerste soloalbum uit. Ze heeft ook gezongen op nummers van o.a. Armin van Buren en zong regelmatig voor het Klokhuis. Samen met Alain Clark maakte ze in 2011 het nummer ‘Wherever I Go’ dat te horen was in een reclame.

In 2014 maakte Govaert het themaliet van 3FM Serious Request: ‘Make More Sound.’

Jacqueline Govaert is te boeken: akoestisch, exclusief piano of vleugel of met liveband voor besloten optredens.

Prijs:SpeelduurGeluid/licht
€ 8.950,- (met band)1 x 60 min.excl.
€ 6.950,- (akoestisch)1 x 30 min.excl.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jacqueline Govaert is € 6950. Deze gage voor het inhuren van Jacqueline Govaert is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jacqueline Govaert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jacqueline Govaert plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jacqueline Govaert

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jacqueline Govaert te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jacqueline Govaert wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jacqueline Govaert haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jacqueline Govaert online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jacqueline Govaert boeken

Bent u benieuwd hoe u Jacqueline Govaert kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jacqueline Govaert direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jacqueline Govaert?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jacqueline Govaert aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op