Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Jacqueline Govaert boeken?

Jacqueline Govaert BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jacqueline Govaert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jacqueline Govaert plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jacqueline Govaert

Deze zangeres werd bekend als frontvrouw van ‘Krezip.’ Ze begon op de blokfluit en wilde daarna viool leren spelen, maar haar ouders wilden dat ze piano leerde spelen omdat ze daarbij kon zingen.

Govaert hoorde bij de eerste lichting studenten aan de Rockacademie. Ze was al vroeg bezig met muziek: al op de middelbare school zat ze in Krezip waarvoor ze de liedjes schreef, zong en piano speelde.

In 2010 kwam haar eerste soloalbum uit. Ze heeft ook gezongen op nummers van o.a. Armin van Buren en zong regelmatig voor het Klokhuis. Samen met Alain Clark maakte ze in 2011 het nummer ‘Wherever I Go’ dat te horen was in een reclame.

In 2014 maakte Govaert het themaliet van 3FM Serious Request: ‘Make More Sound.’

Jacqueline Govaert is te boeken: akoestisch, exclusief piano of vleugel of met liveband voor besloten optredens.

Bekijk optreden van Jacqueline Govaert

Vragen over het boeken van Jacqueline Govaert?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jacqueline Govaert aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op