Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 1500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Jackfire boeken?

Jackfire is opgericht in 2006 en bestaat uit vier talentvolle muzikanten bij wie aandacht en kwaliteit een grote rol spelen. De grootste nieuwe en oude hits komen aan bod, verpakt in verrassende medleys.

Bij elk optreden wordt er gebruik gemaakt van een spectaculaire lichtshow!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jackfire is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Jackfire is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jackfire ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jackfire plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jackfire

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jackfire te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jackfire wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jackfire haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jackfire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jackfire boeken

Bent u benieuwd hoe u Jackfire kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jackfire direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jackfire?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jackfire aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op