Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Jaap Reesema boeken?

Jaap Reesema BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Jaap Reesema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap Reesema plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Jaap Reesema

Jaap Reesema groeide op in Terwolde als jongste van vijf kinderen. Hij studeerde rechten en media & cultuur. Tot 2011 was hij de frontman van de gelegenheidsband van het Rotterdams Studenten Korps.

In 2010 won hij het derde seizoen van X Factor met zijn vertolking van het nummer ‘Don’t Stop Believin.’ Zijn debuutalbum ‘Changing Man’ kwam in 2011 uit. In 2013 werkte hij mee aan het Koningslied en in 2014 zong hij samen met zangeres Jill Helena de titelsong van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ in.

Hij deed in 2017 samen met zijn vrouw mee aan het televisieprogramma ‘Een Goed Stel Hersens.’ Samen met Regi scoorde hij in 2018-2020 een aantal hits in Vlaanderen, waaronder ‘Ellie,’ ‘Summer Life en ‘Kom Wat Dichterbij.’

In 2021 scoorde hij samen met Pommelien Thijs zijn eerste dikke nummer 1 hit in Nederland met het duet ‘Nu Wij Niet Meer Praten.’

Bekijk optreden van Jaap Reesema

Vragen over het boeken van Jaap Reesema?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jaap Reesema aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op