Eigenschappen

Prijs:
€ 9995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Jaap Reesema boeken?

Jaap Reesema groeide op in Terwolde als jongste van vijf kinderen. Hij studeerde rechten en media & cultuur. Tot 2011 was hij de frontman van de gelegenheidsband van het Rotterdams Studenten Korps.

In 2010 won hij het derde seizoen van X Factor met zijn vertolking van het nummer ‘Don’t Stop Believin.’ Zijn debuutalbum ‘Changing Man’ kwam in 2011 uit. In 2013 werkte hij mee aan het Koningslied en in 2014 zong hij samen met zangeres Jill Helena de titelsong van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ in.

Hij deed in 2017 samen met zijn vrouw mee aan het televisieprogramma ‘Een Goed Stel Hersens.’ Samen met Regi scoorde hij in 2018-2020 een aantal hits in Vlaanderen, waaronder ‘Ellie,’ ‘Summer Life en ‘Kom Wat Dichterbij.’

In 2021 scoorde hij samen met Pommelien Thijs zijn eerste dikke nummer 1 hit in Nederland met het duet ‘Nu Wij Niet Meer Praten.’

Jaap kan spelen in 2 settings:
Semi acoustic Trio setting: 30 Minuten. € 10.000 ex btw, ex rider/fee
Full band: 60 Minuten. € 17.500 ex btw, ex rider/fee

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Jaap Reesema is € 9995. Deze gage voor het inhuren van Jaap Reesema is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Jaap Reesema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap Reesema plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Jaap Reesema

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jaap Reesema te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jaap Reesema wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Jaap Reesema haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Jaap Reesema online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jaap Reesema boeken

Bent u benieuwd hoe u Jaap Reesema kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Jaap Reesema direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Jaap Reesema?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Jaap Reesema aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op