Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
1x 60 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) boeken?

Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute)

Ivanildo Braam was al op jonge leeftijd fan van Stevie Wonder. Omdat er nog geen Nederlandse Stevie Wonder tribute was, besloot hij dit te gaan doen. Hiervoor had Ivanildo al eigen muziek uitgebracht, met bekende artiesten samengewerkt en in veel voorprogramma’s gestaan.

Inmiddels heeft Iva Wonder al veel shows gedaan. Het is een swingende en energieke show, ondersteund door twee danseressen, waarin de grootste hits van Stevie Wonder voorbij komen.

In 2022 deed Iva Wonder mee aan de talentenjacht ‘The Tribute – Battle Of The Bands.

Bekijk optreden van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute)

Vragen over het boeken van Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Iva Wonder (Stevie Wonder Tribute) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op