Eigenschappen

Prijs:
€ 1875
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Iris Kroes boeken?

Iris Kroes BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Iris Kroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iris Kroes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Iris Kroes

Iris komt uit Friesland. Ze speelt harp en ze zingt al sinds ze kon praten. In 2012 won ze de finale van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ In dat zelfde jaar kwam haar debuutalbum uit.

Ze wil zo lang mogelijk voor mensen zingen en liedjes schrijven, muziek is alles voor haar! Iris omschrijft zichzelf als een levensgenieter en een optimist. Ze heeft de titelsong voor de film ‘Stuk’ gecomponeerd en gezongen.

Bekijk optreden van Iris Kroes

Vragen over het boeken van Iris Kroes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Iris Kroes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op