Eigenschappen

Prijs:
€ 1875
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Iris Kroes boeken?

Iris komt uit Friesland. Ze speelt harp en ze zingt al sinds ze kon praten. In 2012 won ze de finale van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ In dat zelfde jaar kwam haar debuutalbum uit.

Ze wil zo lang mogelijk voor mensen zingen en liedjes schrijven, muziek is alles voor haar! Iris omschrijft zichzelf als een levensgenieter en een optimist. Ze heeft de titelsong voor de film ‘Stuk’ gecomponeerd en gezongen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Iris Kroes is € 1875. Deze gage voor het inhuren van Iris Kroes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Iris Kroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iris Kroes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Iris Kroes

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Iris Kroes te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Iris Kroes wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Iris Kroes haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Iris Kroes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Iris Kroes boeken

Bent u benieuwd hoe u Iris Kroes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Iris Kroes direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Iris Kroes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Iris Kroes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op