Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Iris Hond (piano) boeken?

Iris Hond (piano) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Iris Hond (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iris Hond (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Iris Hond (piano)

De carrière van concertpianiste Iris Hond is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Nog voordat ze summa cum laude haar master-diploma behaalde, kreeg ze haar eerste platencontract aangeboden bij Decca. Zij soleerde met grote orkesten en trad wereldwijd op als pianiste.

Andere bijzondere uitstapjes die zij maakte zijn bijvoorbeeld de opening van de shows van Diana Ross in de Gelredome, een optreden met DJ Fedde Legrand in de Ziggodome, en samenwerkingen met bijvoorbeeld Ali B. Ook is Iris Hond een graag geziene gast op televisie: ze was de huispianiste in het AVRO programma ‘De Tiende Van Tijl’, zat regelmatig aan tafel bij DWDD, en was talent coach bij het programma SUPERKIDS op RTL4.

De bijdrage van Iris aan uw evenement kan variëren van een klassiek pianorecital als intermezzo van een diner, tot een groots opgezette opening met allerlei disciplines. En uiteraard deelt ze graag ook haar eigen bijzondere muziek, waarmee ze iets unieks naar het event brengt.


Bekijk optreden van Iris Hond (piano)

Vragen over het boeken van Iris Hond (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Iris Hond (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op