Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Iris Hond (piano) boeken?

De carrière van concertpianiste Iris Hond is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Nog voordat ze summa cum laude haar master-diploma behaalde, kreeg ze haar eerste platencontract aangeboden bij Decca. Zij soleerde met grote orkesten en trad wereldwijd op als pianiste.

Andere bijzondere uitstapjes die zij maakte zijn bijvoorbeeld de opening van de shows van Diana Ross in de Gelredome, een optreden met DJ Fedde Legrand in de Ziggodome, en samenwerkingen met bijvoorbeeld Ali B. Ook is Iris Hond een graag geziene gast op televisie: ze was de huispianiste in het AVRO programma ‘De Tiende Van Tijl’, zat regelmatig aan tafel bij DWDD, en was talent coach bij het programma SUPERKIDS op RTL4.

De bijdrage van Iris aan uw evenement kan variëren van een klassiek pianorecital als intermezzo van een diner, tot een groots opgezette opening met allerlei disciplines. En uiteraard deelt ze graag ook haar eigen bijzondere muziek, waarmee ze iets unieks naar het event brengt.

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Iris Hond (piano) is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Iris Hond (piano) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Iris Hond (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iris Hond (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Iris Hond (piano)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Iris Hond (piano) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Iris Hond (piano) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Iris Hond (piano) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Iris Hond (piano) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Iris Hond (piano) boeken

Bent u benieuwd hoe u Iris Hond (piano) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Iris Hond (piano) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Iris Hond (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Iris Hond (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op