Eigenschappen

Prijs:
€ 450
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Inclusief geluid
Vraag offerte aan

iPatS (saxofonist) boeken?

Zoekt u een unieke muzikale invulling voor uw evenement? De muziek die u wenst in combinatie met een live saxofonist?! iPatS is dé oplossing! De iPatS is mobiel, compact, betaalbaar en sluit volledig aan bij uw muzikale wens.

iPatS is overal inzetbaar: als welkomst-act, tijdens borrels, in winkelcentra, op een horecaterras.. verzin het maar!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van iPatS (saxofonist) is € 450. Deze gage voor het inhuren van iPatS (saxofonist) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van iPatS (saxofonist) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van iPatS (saxofonist) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van iPatS (saxofonist)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om iPatS (saxofonist) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u iPatS (saxofonist) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met iPatS (saxofonist) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u iPatS (saxofonist) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

iPatS (saxofonist) boeken

Bent u benieuwd hoe u iPatS (saxofonist) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

iPatS (saxofonist) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van iPatS (saxofonist)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte iPatS (saxofonist) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op