Eigenschappen

Prijs:
€ 35000
Tijdsduur:
1x 60/75 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Ilse de Lange boeken?

Deze zangeres begon al op acht-jarige leeftijd als playbackartieste. Daarna deed ze mee aan regionale en landelijke talentenjachten waardoor ze bekend werd in Hilversum wat haar enkele televisieoptredens opleverde.

In 1998 vertrok ze naar Nashville (VS), de country-hoofdstad van de wereld. Haar eerste singel ‘I’m Not So Tough’ werd een groot succes in Nederland. Ook ‘Miracle’ en ‘So Incredible’ werden grote hits.

Ilse is coach bij ‘The Voice Of Holland,’ ‘The Voice Kids‘ en ‘The Voice Senior.’ In 2014 had ze de eer om samen met Waylon Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. 

Ilse de Lange is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ilse de Lange is € 35000. Deze gage voor het inhuren van Ilse de Lange is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ilse de Lange ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ilse de Lange plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ilse de Lange

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ilse de Lange te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ilse de Lange wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ilse de Lange haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ilse de Lange online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ilse de Lange boeken

Bent u benieuwd hoe u Ilse de Lange kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ilse de Lange direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ilse de Lange?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ilse de Lange aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op