Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Ilse de Lange boeken?

Ilse de Lange BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ilse de Lange ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ilse de Lange plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ilse de Lange

Deze zangeres begon al op acht-jarige leeftijd als playbackartieste. Daarna deed ze mee aan regionale en landelijke talentenjachten waardoor ze bekend werd in Hilversum wat haar enkele televisieoptredens opleverde.

In 1998 vertrok ze naar Nashville (VS), de country-hoofdstad van de wereld. Haar eerste singel ‘I’m Not So Tough’ werd een groot succes in Nederland. Ook ‘Miracle’ en ‘So Incredible’ werden grote hits.

Ilse is coach bij ‘The Voice Of Holland,’ ‘The Voice Kids‘ en ‘The Voice Senior.’ In 2014 had ze de eer om samen met Waylon Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. 

Ilse de Lange is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

Bekijk optreden van Ilse de Lange

Vragen over het boeken van Ilse de Lange?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ilse de Lange aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op