Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Hind boeken?

Hind BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Hind ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hind plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Hind

Deze zangeres heeft een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Op haar achtste zong en acteerde ze voor het eerst in het openbaar en niet lang daarna ging ze op zangles.

Op haar middelbare school trad ze op tijdens muziek- en ouderavonden en volgde ze cabaretlessen. In 2002 deed Hind mee aan de Soundmixshow en behaalde de finale. In 2003 stond Hind in de halve finale van Idols en werd derde.

Door haar grote stembereik kan Hind diverse stijlen aan. Ze expirimenteert volop met verschillende stijlen in verschillende talen. Haar eerste single ‘Summer All Over Again’ kwam in 2003 uit en werd een grote hit.

Ook de volgende single ‘Weak’ was een succes. In 2008 had Hind de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Belgrado (Servië).

Hind zong in 2009 de titelsong ‘Morgen‘ in voor de eerste Spangasfilm. In 2010 deed Hind mee aan ‘Wie Is De Mol.’ 

Bekijk optreden van Hind

Vragen over het boeken van Hind?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hind aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op