Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Hind boeken?

Deze zangeres heeft een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Op haar achtste zong en acteerde ze voor het eerst in het openbaar en niet lang daarna ging ze op zangles.

Op haar middelbare school trad ze op tijdens muziek- en ouderavonden en volgde ze cabaretlessen. In 2002 deed Hind mee aan de Soundmixshow en behaalde de finale. In 2003 stond Hind in de halve finale van Idols en werd derde.

Door haar grote stembereik kan Hind diverse stijlen aan. Ze expirimenteert volop met verschillende stijlen in verschillende talen. Haar eerste single ‘Summer All Over Again’ kwam in 2003 uit en werd een grote hit.

Ook de volgende single ‘Weak’ was een succes. In 2008 had Hind de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Belgrado (Servië).

Hind zong in 2009 de titelsong ‘Morgen‘ in voor de eerste Spangasfilm. In 2010 deed Hind mee aan ‘Wie Is De Mol.’ 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Hind is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Hind is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Hind ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hind plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Hind

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hind te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hind wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Hind haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Hind online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hind boeken

Bent u benieuwd hoe u Hind kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Hind direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Hind?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hind aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op