Eigenschappen

Prijs:
€ 975
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Hilversum House Mafia boeken?

Hilversum House Mafia = dansen op de herkenbare en energieke beats van songs die je absoluut kunt meezingen. Omdat een feest leuk mag zijn voor iedereen, hoor je bij Hilversum House Mafia verschillende muziekstijlen die snel gemixt worden. Van een intieme clubavond tot festivalset: Hilversum House Mafia is klaar voor een feestje!


De naam ‘Hilversum House Mafia’ is een geuzennaam, in 2011 eens bedacht door vrienden Bingo Players. Maar vooral een ode aan de drie Zweedse muziekhelden.

Hilversum House Mafia was onder andere eerder al te zien: Freshtival, Beachland Festival (BE), Zo. Festival, Springbreak Festival, 7th Sunday, Club FOX, Club Panama, Time Out, King Dance, Amsterdam Dance Event, Palladio en Club Update (D).

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Hilversum House Mafia is € 975. Deze gage voor het inhuren van Hilversum House Mafia is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Hilversum House Mafia ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hilversum House Mafia plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Hilversum House Mafia

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hilversum House Mafia te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hilversum House Mafia wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Hilversum House Mafia haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Hilversum House Mafia online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hilversum House Mafia boeken

Bent u benieuwd hoe u Hilversum House Mafia kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Hilversum House Mafia direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Hilversum House Mafia?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hilversum House Mafia aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op