Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Henny Thijssen boeken?

Henny Thijssen is zanger, tekstschrijver en producer en is onder andere verantwoordelijk voor het nummer ‘Ga’ gezongen door André Hazes. Van 1988 tot 1990 zong hij in de band East Coast.

In 1998 kwam zijn soloalbum uit. Er volgden nog meer singles en albums, waaronder ‘De Nacht Is Mijn Leven’ en ‘Dans Nog Een Keer Met Mij.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Henny Thijssen is € 1495. Deze gage voor het inhuren van Henny Thijssen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Henny Thijssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henny Thijssen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Henny Thijssen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henny Thijssen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henny Thijssen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Henny Thijssen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Henny Thijssen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henny Thijssen boeken

Bent u benieuwd hoe u Henny Thijssen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Henny Thijssen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Henny Thijssen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henny Thijssen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op