Eigenschappen

Prijs:
€ 1000
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Henkjan Smits boeken?

Henkjan Smits kreeg in 2002 landelijke bekendheid als juryvoorzitter van het tv-programma Idols (finale 2003 trok 5 miljoen kijkers). Daarna presenteerde en jureerde hij diverse televisieprogramma’s voor RTL4 en SBS6.

Inmiddels geeft hij lezingen, trainingen en workshops aan mensen in het bedrijfsleven, onder de titel ‘Business X-Factor’ en heeft Henkjan een dagelijks radioprogramma op NPO Radio 5. Door het DJ-en op radio 5, met een duidelijke doelgroep van 50+, werd Henkjan steeds vaker gevraagd om op feesten te draaien, waar de house- en hippe dance-beats niet gewenst zijn, maar waar de behoefte is om de disco-hits uit de jaren 70 en 80 te horen.

Henkjan draait muziek die ook op radio 5 te horen is, met de nadruk op 70’s en 80’s muziek.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Henkjan Smits is € 1000. Deze gage voor het inhuren van Henkjan Smits is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Henkjan Smits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henkjan Smits plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Henkjan Smits

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henkjan Smits te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henkjan Smits wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Henkjan Smits haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Henkjan Smits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henkjan Smits boeken

Bent u benieuwd hoe u Henkjan Smits kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Henkjan Smits direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Henkjan Smits ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henkjan Smits aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op