Eigenschappen

Prijs:
€ 1000
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Henkjan Smits boeken?

Henkjan Smits BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Henkjan Smits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henkjan Smits plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Henkjan Smits

Henkjan Smits kreeg in 2002 landelijke bekendheid als juryvoorzitter van het tv-programma Idols (finale 2003 trok 5 miljoen kijkers). Daarna presenteerde en jureerde hij diverse televisieprogramma’s voor RTL4 en SBS6.

Inmiddels geeft hij lezingen, trainingen en workshops aan mensen in het bedrijfsleven, onder de titel ‘Business X-Factor’ en heeft Henkjan een dagelijks radioprogramma op NPO Radio 5. Door het DJ-en op radio 5, met een duidelijke doelgroep van 50+, werd Henkjan steeds vaker gevraagd om op feesten te draaien, waar de house- en hippe dance-beats niet gewenst zijn, maar waar de behoefte is om de disco-hits uit de jaren 70 en 80 te horen.

Henkjan draait muziek die ook op radio 5 te horen is, met de nadruk op 70’s en 80’s muziek.

Bekijk optreden van Henkjan Smits

Vragen over het boeken van Henkjan Smits ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henkjan Smits aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op