Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Henk Westbroek boeken?

Henk Westbroek BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Henk Westbroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Westbroek plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Henk Westbroek

Henk Westbroek is een duizendpoot. Hij is het meest bekend als zanger en radiopresentator. Henk Westbroek heeft met zijn Nederlandstalige nummers al vele hits gehad.

Henk Westbroek, geboren op 27 februari 1952 te Utrecht. Waar de meeste mensen al dolblij zijn als ze één bepaald trucje beheersen, houdt Westbroek er vele verschillende carrières op na: Als Nederlands muzikaalste diskjockey houdt hij met zijn ‘Denk aan Henk’ show op 3FM en later op  Yorin FM vier dagen per week miljoenen luisteraars aan de radio gekluisterd.

Westbroek is (mede)auteur van liedjes als ‘België’ van Het Goede Doel, ‘Toveren’ van Herman van Veen, ‘Vrede’ van Ruth Jacott, ‘ Mag ik naar je kijken’ van Marcel de Groot en ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van René Froger. Hij wordt alom beschouwd als een behendig tekstdichter, die de meest alledaagse gevoelens in buitengewoon doeltreffende woorden weet te vangen, dat iedere Nederlander herkent.

Henk Westbroek is beschikbaar voor solo optredens met tape of band. Daarbij is hij ook zeer geschikt als presentator of dagvoorzitter van u evenement.

Bekijk optreden van Henk Westbroek

Vragen over het boeken van Henk Westbroek ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henk Westbroek aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op