Eigenschappen

Prijs:
€ 2950
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Henk Westbroek boeken?

Henk Westbroek is een duizendpoot. Hij is het meest bekend als zanger en radiopresentator. Henk Westbroek heeft met zijn Nederlandstalige nummers al vele hits gehad.

Henk Westbroek, geboren op 27 februari 1952 te Utrecht. Waar de meeste mensen al dolblij zijn als ze één bepaald trucje beheersen, houdt Westbroek er vele verschillende carrières op na: Als Nederlands muzikaalste diskjockey houdt hij met zijn ‘Denk aan Henk’ show op 3FM en later op  Yorin FM vier dagen per week miljoenen luisteraars aan de radio gekluisterd.

Westbroek is (mede)auteur van liedjes als ‘België’ van Het Goede Doel, ‘Toveren’ van Herman van Veen, ‘Vrede’ van Ruth Jacott, ‘ Mag ik naar je kijken’ van Marcel de Groot en ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van René Froger. Hij wordt alom beschouwd als een behendig tekstdichter, die de meest alledaagse gevoelens in buitengewoon doeltreffende woorden weet te vangen, dat iedere Nederlander herkent.

Henk Westbroek is beschikbaar voor solo optredens met tape of band. Daarbij is hij ook zeer geschikt als presentator of dagvoorzitter van u evenement.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Henk Westbroek is € 2950. Deze gage voor het inhuren van Henk Westbroek is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Henk Westbroek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Westbroek plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Henk Westbroek

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henk Westbroek te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henk Westbroek wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Henk Westbroek haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Henk Westbroek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henk Westbroek boeken

Bent u benieuwd hoe u Henk Westbroek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Henk Westbroek direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Henk Westbroek ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henk Westbroek aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op