Eigenschappen

Prijs:
€ 4875
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Henk Poort boeken?

Henk Poort volgde een klassieke zangopleiding aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en zong bij diverse operahuizen. Verder speelde hij in verschillende musicals, waaronder ‘Les Misérables,’ ‘The Phantom Of The Opera’ en ‘De 3 Musketiers.’

Ook stond hij samen met Marco Bakker en Ernst Daniël Smid in het theater als ‘De 3 Baritons.’

In 2017 deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson’ en in 2019 aan ‘De Beste Zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Henk Poort is € 4875. Deze gage voor het inhuren van Henk Poort is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Henk Poort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Poort plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Henk Poort

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henk Poort te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henk Poort wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Henk Poort haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Henk Poort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henk Poort boeken

Bent u benieuwd hoe u Henk Poort kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Henk Poort direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Henk Poort?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henk Poort aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op