Eigenschappen

Prijs:
€ 2750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

Henk Dissel boeken?

Henk Dissel deed in 2008 mee aan Sterren.nl Academy waar hij het nummer ‘10 Seconden Later’ uitbracht. Er volgden meer singles, zoals ‘Denk Jij Nog Wel Aan Mij’ en ‘Lange Nacht.’ In 2015 deed hij mee aan de talentenjacht ‘Bloed, Zweet & Tranen.’

 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Henk Dissel is € 2750. Deze gage voor het inhuren van Henk Dissel is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Henk Dissel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Dissel plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Henk Dissel

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henk Dissel te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henk Dissel wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Henk Dissel haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Henk Dissel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henk Dissel boeken

Bent u benieuwd hoe u Henk Dissel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Henk Dissel direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Henk Dissel?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Henk Dissel aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op