Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
A-set
Vraag offerte aan

Heidi und die Heinos boeken?

Ich bin wie Du, origineel ooit vertolkt door Marianne Rosenberg en een van de bekendste exponenten van het Duitse muzikale erfgoed, klinkt in de hernieuwde uitvoering van de gelegenheidsformatie Heidi und die Heino's als nooit (meer...) tevoren. Wat eind 2002 begon als grap, werd in korte tijd een rage! Het was Albert Verlinde die in zijn dicht bekeken programma RTL Boulevard melding maakte van het feit dat de aloude schlager bezig was aan een heuse come-back. Een op termijn en in het huidige retro-tijdperk logisch gevolg zou je zo denken...

Dat het echter zo snel zo gaan had niemand verwacht. Het was musical-ster Tony Neef (Miss Saigon, Chicago, Titanic, Saturday Night Fever, Sweet Charity, Rocky Over The Rainbow en Purper) die de showbizz-journalist op dat moment hartelijk dankte voor de gouden tip! Zonder het zich te realiseren, werd Verlinde hiermee de aangever van wat enige tijd later zou uitgroeien tot Heidi und die Heino's. Veel overredingskracht was niet nodig om vervolgens Brigitte Nijman (Grease, Evita, Dancing Queens, Grace, Sinatra, Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer ? Petje Bell, Songfestival In Concert en Goud) en Rolf Koster (Les Miserables, Dancing Queens, Rocky over the Rainbow, Titanic en Jesus Christ Superstar) voor de groep te interesseren en Heidi und die Heino's waren geboren.

Dat zowel Verlinde als Neef het bij het juiste eind hadden, bleek al snel. Al vóór de lancering van 'Ich bin wie Du' kon de groep zich verheugen op een enorme media aandacht. De Telegraaf en tal van populaire magazines raakten niet uitgeschreven. Programma's als Life & Cooking, Kopspijkers, RTL Boulevard, De SponsorBingoLoterij en Nederland komt thuis stonden voor ze in de rij... De feest-dj's in Nederland en vér daarbuiten, verruilden hun originele 'Ich bin wie Du' exemplaar terstond voor Heidi und die Heino's remake en in amper drie weken tijd werden diverse hitnoteringen behaald. Onder de noemer Jetzt geht die Party richtig los trekt de vrolijke schlager-karavaan van Heidi und die Heino's in sneltreinvaart aan je voorbij. De goedkeuring van de Vereniging van Duitse Keurschlagers is inmiddels aangevraagd...

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Heidi und die Heinos is € 3250. Deze gage voor het inhuren van Heidi und die Heinos is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Heidi und die Heinos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heidi und die Heinos plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Heidi und die Heinos

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Heidi und die Heinos te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Heidi und die Heinos wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Heidi und die Heinos haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Heidi und die Heinos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Heidi und die Heinos boeken

Bent u benieuwd hoe u Heidi und die Heinos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Heidi und die Heinos direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Heidi und die Heinos?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Heidi und die Heinos aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op