Eigenschappen

Prijs:
€ 650
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 100 personen
Vraag offerte aan

Heebie Jeebies boeken?

Heebie JeebiesOriginele live muziek op uw feest? Duo Heebie Jeebies zorgt ervoor! Catchy songs on uke ´n bass! It´s Vintage Party Time!

Op hun repertoire staan aanstekelijke poppy en jazzy hits uit alle tijden. Met ukulele, contrabas en tweestemmige zang geven ze er hun eigen draai aan. Dansbaar, maar u mag ook blijven zitten.

– Live muziek duo (of trio of kwartet als klarinettist en/of drummer wordt toegevoegd)

– Kleine dame met grote contrabas (Inge Klinge) naast lange snuiter met kleine ukelele (Paul Pleijsier)

– 2 instrumenten én 2 zangers in 1 duo

– Ervaren en enthousiast

– Vrolijk en energiek repertoire

– Eigen geluidsset, het geluidsniveau hoeft uiteraard niet te hard

– Ook mobiel inzetbaar (met onze apparatuur op wieltjes!) waarmee het ambulante karakter van de optredens bewaard blijft.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Heebie Jeebies is € 650. Deze gage voor het inhuren van Heebie Jeebies is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Heebie Jeebies ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heebie Jeebies plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Heebie Jeebies

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Heebie Jeebies te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Heebie Jeebies wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Heebie Jeebies haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Heebie Jeebies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Heebie Jeebies boeken

Bent u benieuwd hoe u Heebie Jeebies kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Heebie Jeebies direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Heebie Jeebies?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Heebie Jeebies aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op