Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
in overleg
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Harry Slinger & Drukwerk boeken?

Harry Slinger werd geboren in Amsterdam. Als kind wilde hij al zanger worden en trad regelmatig op in gelegenheidsproducties. Tijdens zijn avondstudie zat hij in diverse toneel- en muziekgroepen, eerst als drummer, later ook als zanger.

Met ‘The Hot Papatoes Swingers‘ (vanaf 1976 Drukwerk) tradd hij regelmatig op. Ook was hij jongerenwerker. Voor de jongeren schreef hij het nummer ‘Ik Verveel Me Zo’ waardoor Drukwerk landelijke bekendheid kreeg. De demo die ze in 1979 mochten opnemen, werd zo enthousiast ontvangen dat de nummers meteen op LP werden uitgebracht.

In 1981 werd het nummer ‘Je Loog Tegen Mij’ een grote hit. Slinger stopte in 1982 met zijn werk om zich volledig op de muziek te richten.

Na Drukwerk begon Slinger (eerst als grap) met acteren en speelde in veel films, series en toneelproducties, waaronder ‘Flodder,’ ‘Baantjer,’ ‘TiTa Tovenaar (in de Efteling) en ‘Anatevka.’

In 1992 kwam zijn eerste soloalbum uit en hij begon ook weer met optreden.

2023: Harry doet geen tape-shows meer en treedt alleen nog op met zijn band Drukwerk. Prijs op aanvraag.De prijs (richtprijs) voor het boeken van Harry Slinger & Drukwerk is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Harry Slinger & Drukwerk is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Harry Slinger & Drukwerk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harry Slinger & Drukwerk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Harry Slinger & Drukwerk

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Harry Slinger & Drukwerk te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Harry Slinger & Drukwerk wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Harry Slinger & Drukwerk haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Harry Slinger & Drukwerk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Harry Slinger & Drukwerk boeken

Bent u benieuwd hoe u Harry Slinger & Drukwerk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Harry Slinger & Drukwerk direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Harry Slinger & Drukwerk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Harry Slinger & Drukwerk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op