Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW boeken?

Terug in de tijd!

Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteert ons met een welwillende knipoog en in gepast 70er jaren decor met dito outfit op een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’


Etwas ganz Anderes!

De Hanssi Kaiser Schlagershow is een onverwacht feestelijk programma, dat een uniek tijdsbeeld geeft van de muzikale cultuur in Duitsland in de 70er jaren. Maar bovenal is het een muziekfeest met ongecompliceerd meezingen en meedeinen door jong en oud.


Schlager Tribute Show

Hanssi Kaiser's Schlager Tribute Show speelt op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij zorgen voor interactie met het publiek!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW boeken

Bent u benieuwd hoe u HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op