Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW boeken?

HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW

Terug in de tijd!

Hanssi Kaiser en z’n orkest trakteert ons met een welwillende knipoog en in gepast 70er jaren decor met dito outfit op een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’


Etwas ganz Anderes!

De Hanssi Kaiser Schlagershow is een onverwacht feestelijk programma, dat een uniek tijdsbeeld geeft van de muzikale cultuur in Duitsland in de 70er jaren. Maar bovenal is het een muziekfeest met ongecompliceerd meezingen en meedeinen door jong en oud.


Schlager Tribute Show

Hanssi Kaiser's Schlager Tribute Show speelt op geheel eigenwijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Zij zorgen voor interactie met het publiek!


Bekijk optreden van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW

Vragen over het boeken van HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte HANSSI KAISER 70er SCHLAGER TRIBUTE SHOW aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op