Eigenschappen

Prijs:
€ 1375
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Hans Travolta boeken?

Hans Travolta dankt zijn (bij)naam aan de muziek uit de jaren ‘70 en ‘80. Hij draait al ruim 25 jaar de lekkerste nummers op de leukste party’s in het land.

 Sinds de introductie van de Pioneer professionele DVD-spelers, draait DJ Hans Travolta met de originele videoclips. Als één van de weinigen heeft hij alle disco stampers, hits uit de jaren ‘90 en de hedendaagse Top 40, allemaal met originele videoclip.

 Het optreden is inclusief DVD-spelers, audio- en videomixer. DVD DJ Hans Travolta maakt gebruik van de aanwezige geluids- en video-installatie. Mocht de locatie niet over beamers beschikken, dan kan Hans dit ook voor u verzorgen.

 DVD DJ Hans Travolta boek je uiteraard bij De Boeker Agency, HET! Bureau voor Radio DJ’s

Gages inclusief beamers en/of plasmaschermenExclusief beamers en/of plasmaschermen € 1675.
De prijs (richtprijs) voor het boeken van Hans Travolta is € 1375. Deze gage voor het inhuren van Hans Travolta is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Hans Travolta ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Travolta plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hans Travolta te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hans Travolta wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Hans Travolta haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Hans Travolta online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hans Travolta boeken

Bent u benieuwd hoe u Hans Travolta kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Hans Travolta direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Hans Travolta?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hans Travolta aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op