Eigenschappen

Prijs:
€ 1375
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Hans Travolta boeken?

Hans Travolta BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Hans Travolta ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Travolta plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Hans Travolta

Hans Travolta dankt zijn (bij)naam aan de muziek uit de jaren ‘70 en ‘80. Hij draait al ruim 25 jaar de lekkerste nummers op de leukste party’s in het land.

 Sinds de introductie van de Pioneer professionele DVD-spelers, draait DJ Hans Travolta met de originele videoclips. Als één van de weinigen heeft hij alle disco stampers, hits uit de jaren ‘90 en de hedendaagse Top 40, allemaal met originele videoclip.

 Het optreden is inclusief DVD-spelers, audio- en videomixer. DVD DJ Hans Travolta maakt gebruik van de aanwezige geluids- en video-installatie. Mocht de locatie niet over beamers beschikken, dan kan Hans dit ook voor u verzorgen.

 DVD DJ Hans Travolta boek je uiteraard bij De Boeker Agency, HET! Bureau voor Radio DJ’s

Gages inclusief beamers en/of plasmaschermenExclusief beamers en/of plasmaschermen € 1675.
Vragen over het boeken van Hans Travolta?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hans Travolta aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op