Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Hans Kazàn boeken?

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazàn begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won hij op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, jaren later, nog steeds!

Hans Kazàn produceerde jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie en ook presenteerde Hans Kazàn vele verschillende amusementsprogramma´s waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende televisie-programma Prijzenslag (The price is right).

Hans vind het goochelen en verrassen nog steeds leuk maar is beperkt beschikbaar. Gage is op aanvraag.

Hans Kazàn kunt u ook boeken als gastspreker, presentator of in combinatie met zijn zoon Steven Kazàn.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Hans Kazàn is € 2495. Deze gage voor het inhuren van Hans Kazàn is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Hans Kazàn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Kazàn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Hans Kazàn

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hans Kazàn te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hans Kazàn wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Hans Kazàn haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Hans Kazàn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hans Kazàn boeken

Bent u benieuwd hoe u Hans Kazàn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Hans Kazàn direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Hans Kazàn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hans Kazàn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op