Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Hans Kazàn boeken?

Hans Kazàn BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Hans Kazàn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Kazàn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Hans Kazàn

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazàn begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won hij op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, jaren later, nog steeds!

Hans Kazàn produceerde jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie en ook presenteerde Hans Kazàn vele verschillende amusementsprogramma´s waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende televisie-programma Prijzenslag (The price is right).

Hans vind het goochelen en verrassen nog steeds leuk maar is beperkt beschikbaar. Gage is op aanvraag.

Hans Kazàn kunt u ook boeken als gastspreker, presentator of in combinatie met zijn zoon Steven Kazàn.

Bekijk optreden van Hans Kazàn

Vragen over het boeken van Hans Kazàn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Hans Kazàn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op