Eigenschappen

Prijs:
€ 65000
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Guus Meeuwis boeken?

Deze Brabantse zanger begon tijdens zijn studie rechten met het schrijven van liedjes. Hij schreef toen o.a. het nummer ‘Het Is Een Nacht’ waarmee hij samen met zijn groep Vagant het Studenten Songfestival in Leiden won. Het nummer werd een grote hit.

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Per Spoor,’ ‘Geef Mij Je Angst’ (een cover van André Hazes), ‘Tranen Gelachen’ en ‘Brabant.’ Ook bracht hij enkele voetballiedjes uit voor het EK en WK.

Zijn jaarlijkse stadionconcerten zijn steevast uitverkocht.

Meeuwis was ook coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Guus is alleen te boeken met eigen band voor een besloten mini-concert (bedrijfs,- of personeelsfeest) voor maximaal 800 personen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Guus Meeuwis is € 65000. Deze gage voor het inhuren van Guus Meeuwis is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Guus Meeuwis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Guus Meeuwis plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Guus Meeuwis

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Guus Meeuwis te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Guus Meeuwis wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Guus Meeuwis haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Guus Meeuwis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Guus Meeuwis boeken

Bent u benieuwd hoe u Guus Meeuwis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Guus Meeuwis direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Guus Meeuwis?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Guus Meeuwis aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op