Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Guus Meeuwis boeken?

Guus Meeuwis BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Guus Meeuwis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Guus Meeuwis plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Guus Meeuwis

Deze Brabantse zanger begon tijdens zijn studie rechten met het schrijven van liedjes. Hij schreef toen o.a. het nummer ‘Het Is Een Nacht’ waarmee hij samen met zijn groep Vagant het Studenten Songfestival in Leiden won. Het nummer werd een grote hit.

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Per Spoor,’ ‘Geef Mij Je Angst’ (een cover van André Hazes), ‘Tranen Gelachen’ en ‘Brabant.’ Ook bracht hij enkele voetballiedjes uit voor het EK en WK.

Zijn jaarlijkse stadionconcerten zijn steevast uitverkocht.

Meeuwis was ook coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Guus is alleen te boeken met eigen band voor een besloten mini-concert (bedrijfs,- of personeelsfeest) voor maximaal 800 personen.

Bekijk optreden van Guus Meeuwis

Vragen over het boeken van Guus Meeuwis?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Guus Meeuwis aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op