Eigenschappen

Prijs:
€ 1595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Grad Damen boeken?

Deze zanger is een achterneef van zanger en voetballer Henk Damen. Hij werd geboren op een woonwagenkamp in Breda. In 2000 brak hij door met het nummer ‘Alisha.’

Er volgden nog veel meer singles en albums, waaronder de singles ‘Ik Hou Het Meest Van Jou’ en ‘Lach Nog Heel Even.’

Damen is ook tatoeëerder, producer en tekstschrijver en heeft een eigen uitgeverij opgericht.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Grad Damen is € 1595. Deze gage voor het inhuren van Grad Damen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Grad Damen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Grad Damen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Grad Damen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Grad Damen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Grad Damen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Grad Damen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Grad Damen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Grad Damen boeken

Bent u benieuwd hoe u Grad Damen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Grad Damen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Grad Damen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Grad Damen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op