Eigenschappen

Prijs:
€ 12750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Gordon boeken?

Gordon BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Gordon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gordon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Gordon

Deze zanger groeide op in Amsterdam. Voor zijn muzikale doorbraak was hij verkoper op de markt. In 1990 werd hij derde op het Nationaal Songfestival. In 2003 deed hij weer mee en werd tweede. Zijn single ‘Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn’ betekende zijn doorbraak.

Hij zingt vooral Nederlandse liedjes zoals ‘Ik Hou Van Jou’ maar van zijn eerste album werd ook een Engelse versie uitgebracht. Ook nam hij een album op in Los Angeles waarvoor hij samenwerkte met een gospelkoor.

In 2005 vormde hij samen met René Froger en Gerard Joling de Toppers. In 2009 hadden de Toppers de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Moskou, waar zij het (Door Gordon zelf geschreven) nummer ‘Shine’ zongen.

Gordon presenteerde ook veel televisieprogramma’s waaronder ‘It Takes 2’ en zat in de jury bij programma’s als ‘Idols,’ ‘X-Factor’ en ‘Holland’s Got Talent.’

In 2009 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Ook had hij een eigen radioprogramma op Radio 538 en schreef hij een column in de Telegraaf en de Privé.

Bekijk optreden van Gordon

Vragen over het boeken van Gordon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gordon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op