Eigenschappen

Prijs:
€ 14000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Gordon boeken?

Deze zanger groeide op in Amsterdam. Voor zijn muzikale doorbraak was hij verkoper op de markt. In 1990 werd hij derde op het Nationaal Songfestival. In 2003 deed hij weer mee en werd tweede. Zijn single ‘Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn’ betekende zijn doorbraak.

Hij zingt vooral Nederlandse liedjes zoals ‘Ik Hou Van Jou’ maar van zijn eerste album werd ook een Engelse versie uitgebracht. Ook nam hij een album op in Los Angeles waarvoor hij samenwerkte met een gospelkoor.

In 2005 vormde hij samen met René Froger en Gerard Joling de Toppers. In 2009 hadden de Toppers de eer om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Moskou, waar zij het (Door Gordon zelf geschreven) nummer ‘Shine’ zongen.

Gordon presenteerde ook veel televisieprogramma’s waaronder ‘It Takes 2’ en zat in de jury bij programma’s als ‘Idols,’ ‘X-Factor’ en ‘Holland’s Got Talent.’

In 2009 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Ook had hij een eigen radioprogramma op Radio 538 en schreef hij een column in de Telegraaf en de Privé.

Gorden is misschien wel de meest besproken artiest van Nederland!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gordon is € 14000. Deze gage voor het inhuren van Gordon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Gordon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gordon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Gordon

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gordon te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gordon wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Gordon haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Gordon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gordon boeken

Bent u benieuwd hoe u Gordon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Gordon direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Gordon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Gordon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op