Eigenschappen

Prijs:
€ 550
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Goochelende ober boeken?

Goochelende ober BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Goochelende ober ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Goochelende ober plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Goochelende ober

Iedereen heeft zich verheugd op het bruisende feest… maar gaan we de avond wel redden met deze ober die alle drankjes al lijkt te hebben voorgeproefd? Hij heeft duidelijk gevoel voor service, alleen het komt er niet helemaal uit. Helemaal niet, liever gezegd. Dat leidt tot zeer komische situaties! ‘Je moet er echt iets van zeggen, dat gaat niet goed zo…’

De ober maakt alles goed met een goochelshow!

Deze verborgen theater-act kan zo overtuigend zijn dat gasten uit bezorgdheid de organisatie informeren. U bent natuurlijk op de hoogte en zult genieten van de opluchting van uw gasten als ze ontdekken dat ze door 'ober Jozef' zijn beetgenomen. Als u ober Jozef dan eenmaal in uw hart heeft gesloten, wordt hij een echte 'super ober' en doet hij werkelijk alles voor u! Glas optillen, weer neerzetten, nootjes voeren, kaarsje neerzetten en zélfs gespreksonderwerpen verzinnen. Dat wordt een feestje bij u aan tafel.

De vreemde capriolen van deze wonderlijke ober mag u niet missen! Het kan leuk zijn als Jozef uw gasten vervolgens verrast met een goochelshow ‘om alles goed te maken’. Een echte aanrader voor elke receptie of feest!

Vragen over het boeken van Goochelende ober ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Goochelende ober aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op