Eigenschappen

Prijs:
€ 550
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Goochelende ober boeken?

Iedereen heeft zich verheugd op het bruisende feest… maar gaan we de avond wel redden met deze ober die alle drankjes al lijkt te hebben voorgeproefd? Hij heeft duidelijk gevoel voor service, alleen het komt er niet helemaal uit. Helemaal niet, liever gezegd. Dat leidt tot zeer komische situaties! ‘Je moet er echt iets van zeggen, dat gaat niet goed zo…’

De ober maakt alles goed met een goochelshow!

Deze verborgen theater-act kan zo overtuigend zijn dat gasten uit bezorgdheid de organisatie informeren. U bent natuurlijk op de hoogte en zult genieten van de opluchting van uw gasten als ze ontdekken dat ze door 'ober Jozef' zijn beetgenomen. Als u ober Jozef dan eenmaal in uw hart heeft gesloten, wordt hij een echte 'super ober' en doet hij werkelijk alles voor u! Glas optillen, weer neerzetten, nootjes voeren, kaarsje neerzetten en zélfs gespreksonderwerpen verzinnen. Dat wordt een feestje bij u aan tafel.

De vreemde capriolen van deze wonderlijke ober mag u niet missen! Het kan leuk zijn als Jozef uw gasten vervolgens verrast met een goochelshow ‘om alles goed te maken’. Een echte aanrader voor elke receptie of feest!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Goochelende ober is € 550. Deze gage voor het inhuren van Goochelende ober is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Goochelende ober ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Goochelende ober plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Goochelende ober te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Goochelende ober wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Goochelende ober haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Goochelende ober online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Goochelende ober boeken

Bent u benieuwd hoe u Goochelende ober kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Goochelende ober direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Goochelende ober ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Goochelende ober aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op