Eigenschappen

Prijs:
€ 8500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Glennis Grace boeken?

Deze zangeres groeide op in de Jordaan (Amsterdam). Als kind was ze al veel met muziek bezig: op zesjarige leeftijd trad ze voor het eerst op en drie jaar later bouwde haar opa speciaal voor haar een studio op een zolderkamer.

Op haar zestiende won ze in 1994 de Soundmixshow, wat haar een platencontract opleverde. Haar eerste single ‘I’m Gonna Be Strong’ werd een grote hit.

In 2005 won ze het Nationaal Songfestival, maar ze kwam in Kiev niet door de voorrondes heen waardoor ze niet mee kon doen aan de Europese finale.

In 2007 kwam haar eerste Nederlandstalige single ‘Hoe’ uit. Grace zong de tune in van De Tv Kantine. In 2011 deed ze mee aan ‘De Beste Zangers’ waardoor haar carrière in een stroomversnelling terecht kwam. Met haar versie van ‘Afscheid’ van Volumia had ze veel succes.

Ook de single ‘Wil Je Niet Nog éen Nacht’ (samen met Edwin Evers) werd een grote hit. Ze zat in de jury van The Next Pop Talent en It Takes 2.

Grace maakte deel uit van de Ladies of Soul. In 2018 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens de Passion.

Ze deed mee aan America’s Got Talent en behaalde de finale. Er is ook een documentaire over haar gemaakt.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Glennis Grace is € 8500. Deze gage voor het inhuren van Glennis Grace is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Glennis Grace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glennis Grace plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Glennis Grace

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Glennis Grace te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Glennis Grace wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Glennis Grace haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Glennis Grace online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Glennis Grace boeken

Bent u benieuwd hoe u Glennis Grace kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Glennis Grace direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Glennis Grace?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Glennis Grace aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op