Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Glennis Grace boeken?

Glennis Grace BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Glennis Grace ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Glennis Grace plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Glennis Grace

Deze zangeres groeide op in de Jordaan (Amsterdam). Als kind was ze al veel met muziek bezig: op zesjarige leeftijd trad ze voor het eerst op en drie jaar later bouwde haar opa speciaal voor haar een studio op een zolderkamer.

Op haar zestiende won ze in 1994 de Soundmixshow, wat haar een platencontract opleverde. Haar eerste single ‘I’m Gonna Be Strong’ werd een grote hit.

In 2005 won ze het Nationaal Songfestival, maar ze kwam in Kiev niet door de voorrondes heen waardoor ze niet mee kon doen aan de Europese finale.

In 2007 kwam haar eerste Nederlandstalige single ‘Hoe’ uit. Grace zong de tune in van De Tv Kantine. In 2011 deed ze mee aan ‘De Beste Zangers’ waardoor haar carrière in een stroomversnelling terecht kwam. Met haar versie van ‘Afscheid’ van Volumia had ze veel succes.

Ook de single ‘Wil Je Niet Nog éen Nacht’ (samen met Edwin Evers) werd een grote hit. Ze zat in de jury van The Next Pop Talent en It Takes 2.

Grace maakte deel uit van de Ladies of Soul. In 2018 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens de Passion.

Ze deed mee aan America’s Got Talent en behaalde de finale. Er is ook een documentaire over haar gemaakt.

Bekijk optreden van Glennis Grace

Vragen over het boeken van Glennis Grace?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Glennis Grace aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op